Over Davides

Het begon ermee dat ik een weekendje weg wilde in Nederland. Zonder kinderen. Uren zocht ik naar een hotel of B&B dat er net even anders uit zag dan de gemiddelde hotelketen. Een bijzonder adres, dat zocht ik. Authentiek en bij voorkeur nog onontdekt. Graag leuk gelegen. En op z’n minst in de buurt van een stad of dorp waar wat te zien en te doen was op cultureel gebied, waar je lekker kon eten en wandelen of fietsen. Een website met alles wat ik leuk vind bij elkaar, kon ik niet vinden. Daarom heb ik besloten om mijn favorieten te gaan verzamelen.

Ik ga op pad. Als ontdekkingsreiziger trek ik door Nederland en deel mijn avonturen en reistips op het gebied van slapen, eten & drinken, winkels, cultuur en natuur op deze blog. En echt alleen die adressen die ik de moeite waard vind.

Ontvang mijn nieuwste favoriet automatisch in je mailbox

Ik doe dit in mijn vrije tijd. Verwacht dus geen dagelijkse updates. Wil je op de hoogte blijven en weten en lezen wanneer ik weer een bijzonder adres heb gevonden? Meld je dan hier aan, dan krijg je automatisch een bericht in je mailbox als er iets nieuws op deze blog is geplaatst.

Volledig onafhankelijk

Weet ook dat ik onafhankelijk ben. Ik bepaal zelf waarover ik schrijf en word daar door niemand voor betaald. Maar als je wilt adverteren, is dat natuurlijk prettig. Verder sta ik altijd open voor creatieve manieren van samenwerken!

Davide de ontdekkingsreiziger

Het liefst had ik ontdekkingsreiziger willen worden. Als kind verslond ik boeken over David Livingstone en Charles Darwin. Ik leefde met ze mee en droomde over oerwouden, vulkanen en wilde dieren, veilig vanuit mijn bed. Nog steeds geeft het me een kick als ik het idee heb dat ik een ontdekking heb gedaan. Dat hoeft niet meteen een continent of diersoort te zijn. Ik bedoel eigenlijk: dat ene geweldig leuke hotel, restaurant, winkel, museum, theater, kerk, festival of natuurgebied.

Davide de communicatieadviseur

Als ik niet op reis ben, dan werk ik als zelfstandig communicatieadviseur voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Dan schrijf ik marketing-communicatiestrategieën, ontwikkel concepten voor onder andere websites en tijdschriften en leid campagnes en projecten in goede banen. Ook voor jou?

background