Contact

Ik maak met veel plezier en zorg deze blog. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig om te horen wat jij ervan vindt. En ken je een bijzonder adres waarvan je vindt dat het op deze blog thuishoort? Ik kom zo gauw mogelijk op je bericht terug!

Hartelijke groet,
Davide Knap

Deel jouw favorieten

Ken jij een bijzonder adres, een verborgen plekje dat volgens jou op deze blog thuishoort? Help mee de leukste adressen van Nederland in kaart te brengen.

Ik hoor graag wat jouw favorieten zijn.

Stel je vraag

Al je feedback, vragen en opmerkingen kun je sturen naar mail@davides.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief, zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ontvang Davides in je mailbox

Voer je naam en e-mailadres in en je ontvangt automatisch een bericht in je mailbox als er weer wat nieuws te lezen is op de blog.

Veelgestelde vragen

Ben je fulltime blogger?

Ik maak Davides vooral voor de lol. Tussen de bedrijven door. Van huis uit ben ik tekstschrijver en communicatieadviseur. Davides is ook mijn eigen proeftuin. Ik experimenteer graag met teksten, met vormgeving en meer van die dingen. Proberen of het ook anders kan dan via de geëigende weg. Die ervaringen gebruik ik dan weer voor opdrachtgevers. Steeds blijven schaven. Plus altijd op zoek zijn naar nieuwe verborgen plekken.

Kun je een op maat gemaakte reisgids maken voor onze organisatie?

Dat kan ik zeker. Dat kan zowel online als gedrukt. Ik werk samen met verschillende bedrijven uit mijn grote netwerk. Ik heb heel veel ervaring met het maken van boeken en magazines in alle soorten en maten. Voor uiteenlopende doelgroepen. Stuur me een mailtje als je geïnteresseerd bent, dan kan ik je meer vertellen over mijn aanpak en dan kunnen we brainstormen over de mogelijkheden.

Laat je commerciële partijen gastblogs schrijven?

Nee, ik werk niet samen met mensen die gastblogs willen schrijven waar dan tig-keer de naam van dat bedrijf of van hun klant in voorkomt. Partijen die dat ‘waardevolle content’ noemen. Maar ik zeg nooit nooit, want het zou zo maar kunnen dat een bedrijf wel heel goed aansluit bij wat ik doe en waarover ik schrijf. Ook dan wil ik eerst zeker weten dat het echt iets is waar ik enthousiast over ben en dat wil ik dan met eigen ogen zien. Van daaruit kunnen we dan verder praten. De praktijk is dat ik met name voorstellen krijg van bedrijven die onder andere parkeren op Schiphol aanbieden, camperreizen door Europa of ‘spotgoedkope hoteldeals’. Tja…