Over Davides

Het begon ermee dat ik eens een weekendje weg wilde in Nederland. Zonder kinderen. Uren zocht ik naar een hotel of B&B dat er net even anders uit zag dan de gemiddelde hotelketen. Een bijzonder adres, dat zocht ik. Authentiek en bij voorkeur nog onontdekt. Graag leuk gelegen. En op z’n minst in de buurt van een stad of dorp waar wat te zien en te doen was op cultureel gebied, waar je lekker kon eten en wandelen of fietsen. Een website met alles wat ik leuk vind in Nederland bij elkaar, kon ik niet vinden. Daarom heb ik besloten om mijn favorieten te gaan verzamelen.

Ontdekkingsreiziger in Nederland

Sinds 2014 ga ik op pad. Als ontdekkingsreiziger trek ik door Nederland en deel mijn avonturen en reistips op het gebied van slapen, eten & drinken, winkels, cultuur en natuur op deze blog. En echt alleen die adressen die ik de moeite waard vind.

Volledig onafhankelijk

Weet dat ik onafhankelijk ben. Ik bepaal zelf waarover ik schrijf en word daar door niemand voor betaald. Soms word ik tegenwoordig uitgenodigd om ergens te komen slapen, eten of kijken. Ook dan schrijf ik er alleen over als ik vind dat het bij Davides past, zo niet, dan betaal ik. Want ik ben onafhankelijk en ik wil dat ook blijven. Verder sta ik open voor creatieve manieren van samenwerken. Dus als je een idee hebt, mail me dan.

Ontvang mijn nieuwste ontdekking automatisch in je mailbox

Ik doe dit in mijn vrije tijd. Verwacht dus geen dagelijkse updates. Wil je op de hoogte blijven en weten en lezen wanneer ik weer een bijzonder adres heb gevonden? Meld je dan hier aan, dan krijg je automatisch een bericht in je mailbox als er iets nieuws op deze blog is geplaatst.

Hartelijke groeten,

Davide Knap

background

Pin It on Pinterest

Volg Davides

Voer je naam en e-mailadres in en je ontvangt automatisch een bericht in je mailbox als er weer wat nieuws te lezen is op deze blog.

Weet dat ik jouw gegevens nooit met anderen zal delen. Lees ook de privacyverklaring.