Gastbloggers

Huib Koel

is in zijn vrije tijd natuurgids. Hij weet heel veel over de natuur en in het bijzonder over de natuur van Zuid-Kennemerland. Het gebied rond Haarlem met z’n stranden, duinen, bossen, landgoederen, buitenplaatsen, hofjes en stadsparken. Stuk voor stuk unieke gebieden. Huib organiseert groepswandelingen en excursies in dit gebied via verKennemerland. Met aandacht voor de natuur, historie en cultuur. Voor Davides schrijft hij in de rubriek Dit is ook natuur over alledaagse natuurverschijnselen.

Yolanda Mante

gaat graag op vakantie in eigen land en is altijd op zoek naar bijzondere plaatsen. ‘Ik ben erg gevoelig voor omgeving en sfeer; prachtige natuur, knusse huisjes of eigenzinnige architectuur maken mij simpelweg gelukkig. En het is altijd fijn om nieuwe geluksbronnen aan te boren.’

Elvira Nijkamp

doet alles om buiten te kunnen zijn. Ze houdt van wandelen en fietsen in het buitenland en ook in Nederland. ‘Ik laat me graag verrassen door een route. Wandelingen die er op een topografische kaart oninteressant uitzien en in werkelijkheid prachtig zijn, vind ik geweldig.’ Voor Davides schrijft ze over bijzondere wandelroutes met een lengte tot 18 kilometer.

background

Pin It on Pinterest

Volg Davides

Voer je naam en e-mailadres in en je ontvangt automatisch een bericht in je mailbox als er weer wat nieuws te lezen is op deze blog.

Weet dat ik jouw gegevens nooit met anderen zal delen. Lees ook de privacyverklaring.