Gastbloggers

Natuurlijk ben ik niet de enige die graag in Nederland op pad is. Zie hier een paar bevlogen gastbloggers die allemaal met hun eigen specialismen en enthousiasme van tijd tot tijd schrijven over hun tips en ontdekkingen.

Huib Koel

is in zijn vrije tijd natuurgids

Hij weet heel veel over de natuur en in het bijzonder over de natuur van Zuid-Kennemerland. Het gebied rond Haarlem met z’n stranden, duinen, bossen, landgoederen, buitenplaatsen, hofjes en stadsparken. Stuk voor stuk unieke gebieden. Huib organiseert groepswandelingen en excursies in dit gebied via verKennemerland. Met aandacht voor de natuur, historie en cultuur. Voor Davides schrijft hij in de rubriek Dit is ook natuur over alledaagse natuurverschijnselen.

Laatste blogpost:

Yolanda Mante

gaat graag op vakantie in eigen land

Zij is altijd op zoek naar bijzondere plaatsen. ‘Ik ben erg gevoelig voor omgeving en sfeer; prachtige natuur, knusse huisjes of eigenzinnige architectuur maken mij simpelweg gelukkig. En het is altijd fijn om nieuwe geluksbronnen aan te boren.’ Voor Davides schrijft zij in de rubriek Overnachten

Laatste blogpost:

Elvira Nijkamp

doet er alles aan om buiten te kunnen zijn

Zij houdt van wandelen en fietsen in het buitenland en ook in Nederland. ‘Ik laat me graag verrassen door een route. Wandelingen die er op een topografische kaart oninteressant uitzien en in werkelijkheid prachtig zijn, vind ik geweldig.’ Voor Davides schrijft ze over bijzondere wandelroutes in de rubriek Natuur.

Laatste blogpost:

Ook gastblogger worden op Davides?